måndag27 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Areim norpar chefer från konkurrenter

Publicerad: 16 mars 2023, 07:56

Kristina Grahn Perssin och Helena Hagberg.

Foto: Pressbild

Areim rekryterar Kristina Grahn Persson i rollen som Head of people and culture, samt Helena Hagberg som ny hållbarhetschef.

Ämnen i artikeln:

Areim

Maria Nordlander

maria.nordlander@fastighetsnytt.se


Kristina Grahn Persson slutar på Diös, där hon varit chef för hållbara affärer och en del av koncernledningen sedan 2012.

På Diös har hon de senaste åren varit ansvarig för frågor relaterade till HR, digitalisering och hållbarhet. Efter sommaren tillträder hon sitt nya jobb hos Areim, där hon blir Head of people and culture.

– Jag vill gratulera Areim till en bra rekrytering genom Kristina. Hon har varit en viktig del av Diös framgång. Just nu ser vi över hur vi ska organisera oss vidare kring de frågor som har legat på Kristinas bord och jag ser naturligtvis hur vi kan utveckla dessa. Kristina är kvar tills vidare och jag önskar henne varmt lycka till i sin nya roll så småningom, säger Knut Rost, vd på Diös i ett pressmeddelande.

Helena Hagberg, ny hållbarhetschef, kommer närmast från Skandia, där hon hade motsvarande roll.

– Det känns fantastiskt att välkomna två av marknadens mest kompetenta personer i Kristina och Helena till teamet. Människor och affärsmöjligheter är centralt i allt vi gör och jag ser verkligen fram emot att, tillsammans med hela teamet, fortsatta vår utveckling och strävan mot att lämna efter oss något att vara stolta över, säger Therese Rattik, vd på Areim.

Areim består idag av cirka 100 medarbetare i Stockholm, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och London.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev