söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Areim dubbar transaktionsansvarig till investeringschef

Publicerad: 28 april 2023, 07:26

Erik Vikbladh.

Foto: Areim

Chefen för transaktionsteamet på Areim, Erik Vikbladh, blir ny investeringschef på bolaget. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetAreimErika Olsén

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Han efterträder Erika Olsén som kliver in som investeringspartner.

Erik Vikbladh har en lång bakgrund på Areim där han varit anställd sedan 2013. Sedan 2020 har han ansvarat för transaktionsteamet i Sverige. Dessförinnan arbetade han bland annat inom investment banking på J.P Morgan i London.

Erik Vikbladhs nuvarande tjänst, internt kallad Head of Investments Sweden, tas över av Julia Mejegård som tillsammans med Carl-August Westberg kommer att leda det svenska transaktionsteamet.

– Det känns roligt att ansvara för den fortsatta utvecklingen av Areims transaktionsverksamhet och investeringsstrategier. Det nuvarande marknadsläget och den övergripande förändringen av fastighetsbranschen ger oss stora möjligheter till attraktiva investeringar inom flera sektorer i hela Norden. Vi kommer att fortsätta i enlighet med vår strategi genom att göra ansvarsfulla investeringar som skapar långsiktiga värden, säger Erik Vikbladh i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev