Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Archus rekryterar två

Publicerad: 24 mars 2021, 13:17

Frederick Cederborg och Christofer Sköld

Foto: Archus

Archus har rekryterat två nya medarbetare till sin affärsutvecklingsorganisation inom stadsutveckling.


Ämnen i artikeln:

Archus

Frederick Cederborg blir ny senior affärsutvecklare på Archus. Han har arbetat i 15 år på teknik- och fastighetsförvaltningen på Västerås Stad. Senast i rollen som biträdande direktör och chef för fastighetsenheten.  

– Efter att ha arbetat i 15 år inom olika tjänster och ansvarsområden känns det nu rätt att gå vidare och få nya uppgifter, ansvar och utmaningar. Jag är glad och tacksam över de förtroende jag fått från Västerås Stad genom åren. Speciellt givande har det varit dom sista åren att ha fått uppgiften att skapa fastighetsenheten, säger Frederick Cederborg, i ett pressmeddelande. 

Christofer Sköld kommer arbeta som affärsutvecklare och projektcontroller i de projektbolag Archus Development driver åt kund. Han har värvats från Savills där han haft rollen som Associate Director. 

– Sedan Archus Development startades för snart åtta år sedan har företaget vuxit stadigt och har nu uppdrag över hela landet. Vi är väldigt glada att Frederick och Christofer valt att börja hos oss. Dessa rekryteringar är ett mycket bra tillskott som kommer stärka såväl teamet som Archus i stort, säger Michael Larsson, vd på Archus Development, i pressmeddelandet. 

Duon tillträder sina nya tjänster i början av juni.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Archus

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News