Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Archus rekryterar åtta

Publicerad: 27 september 2021, 13:31

Foto: oatawa

Archus stärker upp med åtta nya arkitekter och byggnadsingenjörer. Dessutom förstärks ledarskapet på Stockholmskontoret.


Ämnen i artikeln:

Archus

Till Västeråskontoret har Anne Gyllenswärd, uppdragsansvarig arkitekt och Pernilla Gottberg, handläggande byggingenjör rekryterats. Anne kommer senast från Krook & Tjäsder och Pernilla från Sweco Arcitects. 

I Borlänge har Julia Falås, handläggande arkitekt och inredningsarkitekt, samt Adam Ljungberg, byggnadsingenjör, anställts. Julia kommer närmast från Reflex Arkitekter och Adam är nyexaminerad från Högskolan Dalarna.  

I Uppsala ansluter Karin Winroth, uppdragsansvarig landskapsarkitekt, som senast kommer från Bjerking AB. 

Läs även: Electrolux bygger ut huvudkontoret i Stockholm – ingår i stort förtätningsprojekt på Kungsholmen

Till Stockholmskontoret rekryteras Malin Chapó, inredningsarkitekt, Jennie Maxe, inredningsarkitekt, Alaia Rodriguez Elorriaga, arkitekt och certifierad passivhusexpert. Malin och Jennie kommer närmast från Reflex Arkitekter och Alaia från Ascape Arkitektur. 

Utöver nyrekryteringarna så tar Mårten Bäckman och Mari Johansson över som Ansvarig Arkitektur Stockholm efter tidigare kontorschef Maria Lagergren, som återgår till att verka som uppdragsansvarig arkitekt med fokus på bostäder

– Att vi hittat så många kompetenta medarbetare på kort tid visar att vi är en spännande och attraktiv arbetsgivare för arkitekter och ingenjörer. Vi erbjuder en arbetsplats där alla ges möjlighet att vara med och skapa hållbar och innovativ arkitektur samt att vara en del av Archus helhetserbjudande inom samhällsbyggandet, säger Erik Bruhn, vd på Archus Arkitektur, i bolagets pressmeddelande. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Archus

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.