torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Arbetsmiljön utreds hos Fastighetsägarna GFR – vd tar time out

Publicerad: 14 oktober 2015, 12:55

Rudolf Antoni. Foto: Sofia Sabel/Fastighetsägarna

Enligt källor till Fastighetsnytt har Charlotte Andersson, vd för Fastighetsägarna GFR, tagit en semester tills vidare och organisationens vice vd och näringspolitiske chef, Rudolf Antoni, har tagit över som tillförordnad vd.

Ämnen i artikeln:

Fastighetsägarna GFR

Enligt källor till Fastighetsnytt har Charlotte Andersson, vd för Fastighetsägarna GFR, tagit en semester tills vidare och organisationens vice vd och näringspolitiske chef, Rudolf Antoni, har tagit över som tillförordnad vd. Detta bekräftar Rudolf Antoni i samtal med Fastighetsnytt.

– Styrelsen i Fastighetsägarna GFR har tagit beslut om att tillsätta en extern arbetsmiljöutredning. Detta efter önskemål från fackförbunden Jusek och Unionen. Syftet är helt enkelt att genomlysa arbetsmiljösituationen i företaget och ge alla medarbetare möjlighet att komma till tals, säger han.

Rudolf Antoni förklarar vidare att i samband med det har Charlotte Andersson tagit semester för att ge arbetsro och utrymme till utredningen.

– Semestern ska vara så länge utredningen pågår. Det är osäkert hur länge det kommer vara men utredarna ska arbeta skyndsamt utan att ge avkall på kvaliteten.

Han betonar att organisationen ej kommer att påverkas av det som hänt och att verksamheten är fullt fungerande. Alla verksamhetsplaner går enligt plan och alla verksamhetschefer är på plats.

– Det ska vara business as usual under den här perioden och vår målsättning är att det ska vara lugn och ro för utredningen och det dagliga arbete på organisationen. Det är viktigt att vi månar om medarbetarna och styrelsen valde att ta de signaler som kom från facket på stort allvar, säger Rudolf Antoni.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev