Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

Annki Cedervall till Ramböll

Publicerad: 5 Oktober 2017, 05:46

Annki Cedervall

Foto: Mikael Nordstöm / NPP

Annki Cedervall blir ny affärsområdeschef med ansvar för arkitektur och kommersiell utveckling på Ramböll. “Det känns fantastiskt att komma tillbaka och vara med på förändringsresan”, säger hon.


Ämnen i artikeln:

ÅgrenRamboll

Annki Cedervall blir ny affärsområdeschef med ansvar för arkitektur och kommersiell utveckling på Ramböll. Hon har tidigare jobbat på Ågren, som köptes av Ramböll för ett par år sedan, och kommer närmast från IKEA Retail Centres där hon varit projektledare och utvecklat flera köpcentrum i Skandinavien.

– Det känns fantastiskt att komma tillbaka och vara med på förändringsresan. Ramböll är i en spännande fas och det är en stor sporre att vara med och bidra, säger hon i ett pressmeddelande.

– Fram till nu har Ågren och Ramböll mer eller mindre drivits som två parallella bolag. Med Annkis kompetens och erfarenheter kan vi nu integrera bolagen och tillsammans komma ännu närmare våra slutkunder i ett gemensamt erbjudande, säger Niklas Sörensen, vd för Ramböll Sverige, i ett pressmeddelande.

Den tidigare chefen, Anders Röstlund, kommer att stanna på Ramböll, som senior rådgivare inom projektutveckling.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

ÅgrenRamboll

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.