Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Anneli Jansson tar över Humlegården

Publicerad: 26 augusti 2016, 03:00

Anneli Jansson är vd för Humlegården.

Foto: Jonas Eriksson.

Anneli Jansson lämnar sin tjänst som Nordenchef för Grosvenor Fund Management och tillträder 7 november som vd för Humlegården Fastigheter. Hon efterträder därmed Per-Arne Rudbert som tidigare aviserat att han lämnar Humlegården nu i augusti.


Ämnen i artikeln:

Grosvenor GroupHumlegården FastigheterAnneli Jansson

Anneli Jansson lämnar sin tjänst som Nordenchef för Grosvenor Fund Management och tillträder 7 november som vd för Humlegården Fastigheter. Hon efterträder därmed Per-Arne Rudbert som tidigare aviserat att han lämnar Humlegården nu i augusti. Tills Anneli Jansson tillträder agerar bolagets CFO, Anna-Karin Hag, som tillförordnad vd. Det framgår av ett pressmeddelande från Humlegården.

Den tillträdande vd:n har en gedigen erfarenhet av arbete inom fastighetsbranschen. Hon är lantmätare från KTH och har arbetat många olika områden inom branschen, allt från uthyrning till investeringar och stadsutveckling. Sedan 2012 har hon varit på Grosvenor och dessförinnan bland annat på KF Fastigheter, Ernst & Young och AGL.

– Anneli Jansson har mycket stor erfarenhet från fastighetsbranschen och har visat en stark förmåga att driva utveckling och expansion. Vi tror också att hennes ledarskap kommer att passa vår organisation. Med Anneli Jansson får Humlegården en VD som kan ta bolaget till nästa nivå, säger Tomas Eriksson, styrelseordförande, Humlegården Fastigheter, i en kommentar.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.