Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Anna Winberg till Humlegården

Publicerad: 12 september 2017, 04:59

Anna Winbergh

Foto: Humlegården/Conny Fast

Humlegården förstärker sitt team genom att rekrytera Anna Winbergh som ny marknadsområdeschef med ansvar för flera fastigheter i Stockholms innerstad.


Ämnen i artikeln:

Humlegården Fastigheter

Humlegården förstärker sitt team genom att rekrytera Anna Winbergh som ny marknadsområdeschef.  Hon kommer att ansvara för delar av Humlegårdens bestånd i Stockholms innerstad, däribland bolagets fastigheter på Blasieholmen och T-House på Engelbrektsplan, uppfört 1907–1910.

– Anna har en gedigen erfarenhet från branschen och blir ett starkt tillskott i både det strategiska och operativa arbetet kring utvecklingen av våra fastigheter, säger Peter Lind, Fastighetschef, Humlegården Fastigheter, i ett pressmeddelande.

Anna tillträdde sin nya roll i augusti och kommer närmast från Newsec, där hon arbetat som fastighetschef med ansvar för Scius Starwood-portföljen. Hon har även arbetat många år på Atrium Ljungberg, bland annat med Glashuset vid Slussen och Söderhallarna på Södermalm.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Humlegården Fastigheter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.