Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Anna Spjuth tar över Comfort Hotel

Publicerad: 9 maj 2016, 05:37

Anna Spjuth.

Foto: Comfort Hotel.

Anna Spjuth tar över ledningen för den nordiska hotellkedjan Comfort Hotel. Hon kommer närmast från rollen som vd för Nordic Hotels satsning på Brunkebergstorg.


Ämnen i artikeln:

Nordic Choice Hotels

Anna Spjuth tar över ledningen för den nordiska hotellkedjan Comfort Hotel. Hon kommer närmast från rollen som vd för Nordic Hotels & Resorts satsning på Brunkebergstorg.

Spjuth har lång erfarenhet från hotellbranschen, och har bland annat haft chefspositioner på Hilton, Scandic och Yasuragi Hasseludden.

– Jag är väldigt glad över att få Anna i ledningen för Comfort Hotel, säger Katalin Paldeak, Chief Operating Officer Nordic Choice Hotels. Vi har en väldigt ambitiös plan för Comfort och det krävs någon utöver det vanliga för att axla en sådan utmaning.

Under 2016 har Comfort Hotel tre hotellöppningar framför sig i Göteborg, Norrköping och Oslo.

– Jag ser fram emot att tillsammans med alla härliga medarbetare på hotellen få komma igång med det nya uppdraget, säger Anna Spjuth, som redan har tillträtt sin nya befattning.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Nordic Choice Hotels

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News