tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Anna Nambord tar tjänstledigt från Wihlborgs för att starta eget

Publicerad: 12 maj 2022, 06:35

”Efter dryga 25 år som chef och ledare i större bolag är det dags att prova något annat”, säger Anna Nambord.

Anna Nambord, chef för hållbara affärer, kommer att ta tjänstledigt på deltid från Wihlborgs för att starta eget företag. Hon lämnar därmed också sin plats i koncernledningen.

Ämnen i artikeln:

wihlborgsWihlborgs Fastigheter

R


Parallellt med att tjänstledigheten påbörjas tillträder Nambord en deltidstjänst på Wihlborgs för att erbjuda rådgivning till Wihlborgs kunder inom arbetsplatsstrategi, kultur och ledarskap.

– Efter dryga 25 år som chef och ledare i större bolag är det dags att prova något annat. Min ambition är att kombinera mina erfarenheter inom HR och hållbarhet med de lärdomar jag gjort tillsammans med kunder och kollegor kring nya arbetssätt och hjälpa fler bolag att skapa bättre affärer och en bättre framtid, säger Anna Nambord.

Läs mer: Bjerking rekryterar David Lindgren: ”Ett dream team” 

Nu får hon möjlighet att ge det erbjudandet både till Wihlborgs kunder och nå ut till en större marknad. 

– Under de senaste åren har frågor som rör arbetssätt, kultur och ledarskap fått en alltmer central roll för organisationers tillväxt och utveckling, säger Ulrika Hallengren, vd på Wihlborgs.

Anna Nambord har aktivt följt och drivit frågor kring kontorets omdaning från att främst handla om kvadratmeter och materialval till att bli en del av företags arbetsgivarerbjudande och hållbarhetsarbete, menar Wihlborgs vd. 

Läs mer: Så ska långmilaren Persson styra Platzer mot framtiden 

– Jag är glad att vi kommer kunna använda Annas kompetens till att växla upp vår rådgivning kring den goda arbetsplatsen ytterligare, fortsätter Hallengren. 

Anna Nambord har suttit i koncernledningen sedan 2013, först som HR- och CSR-chef och sedan 2020 som chef för hållbara affärer. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev