Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Anjou blir vice koncernchef

Publicerad: 29 augusti 2016, 11:45

Per Jutner, Stefan Ränk och Mikael Anjou.

Einar Mattsson organiserar om och Mikael Anjou får rollen som vice koncernchef samtidigt som Per Jutner startar en egen projektverksamhet i samarbete med Einar Mattsson.


Ämnen i artikeln:

Einar MattssonStefan Ränk

– Mikael Anjou har haft en viktig roll i att utveckla våra entreprenadverksamheter. Det är därför mycket glädjande att han nu blir vice koncernchef med särskilt ansvar för de operativa verksamheterna i koncernen. Han blir även VD för Einar Mattsson Projekt AB. När våra affärer växer är det viktigt att utveckla vår organisation parallellt så att våra medarbetare kan fortsätta leverera bättre kunderbjudanden och högre kvalitet, säger Stefan Ränk, koncernchef Einar Mattsson AB.
Per Jutner startar också en egen projektverksamhet i samarbete med Einar Mattsson.

– Einar Mattssons framgångar har byggts upp av skickliga entreprenörer genom åren. Per Jutner är en av dem och har starkt bidragit till de senaste årens positiva utveckling. Den 1 oktober startar vi ett nytt samarbete med Per Jutner, fortsätter Stefan Ränk.

Samarbetet startar med Alprosen i Mariehäll som blir det första projektet i Per Jutners bolag.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Einar MattssonStefan Ränk

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.