Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Ändringar i Oscar Properties styrelse

Publicerad: 7 september 2015, 04:51

Oscar Properties kallar till extra bolagsstämma, efter att Jeanette Bonnier meddelat att hon önskar att avgå från styrelsen. Valberedningen föreslår att Bonnier ersätts av Ann Grevelius.


Ämnen i artikeln:

Ann GreveliusOscar Properties

Oscar Properties kallar till extra bolagsstämma, efter att Jeanette Bonnier meddelat att hon önskar att avgå från styrelsen.

Valberedningen föreslår att Bonnier ersätts av Ann Grevelius som nyväljs som styrelseledamot fram till slutet av nästa årsstämma.

Valberedningen föreslår att styrelsen även fortsatt ska bestå av sex ledamöter och inga suppleanter, och med Jakob Grinbaum som ordförande. Efter valet består styrelsen av Jakob Grinbaum, Oscar Engelbert, Johan Thorell, Lennart Loftman, Staffan Persson och Ann Grevelius.

Bonnier har varit styrelseledamot sedan 2004. Hon sitter även i styrelsen för Bonnier, Expressen, Dagens Nyheter och Svensk Filmindustri.

Ann Grevelius är civilekonom och är partner vid GP Bullhound. Hon har även styrelseuppdrag för Prisma Financial Tech AB och är medlem av Inter Search AB:s advisory board. Ann Grevelius, och till henne närstående, innehar 3 000 stamaktier i Oscar Properties Holding.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Oscar Properties

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.