torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

Anders Nordstrands nya styrelseuppdrag

Publicerad: 10 juni 2021, 10:05

Foto: Sustainable Innovation

Sustainable Innovation har valt in Anders Nordstrand som ny styrelseledamot.

Ämnen i artikeln:

Anders NordstrandSustainable Innovation

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


Anders Nordstrand har sedan 2016 varit vd på Sveriges Allmännytta och har nu valts in i Sustainable Innovations styrelse.

– Hållbarhetsfrågor är mycket viktiga för Sveriges Allmännytta och står därför i fokus i mycket av vårt arbete, inte minst genom våra medlemmars engagemang i Klimatinitiativet och Digitaliseringsinitiativet. Jag ser fram emot att bidra till Sustainable Innovations arbete med hållbara samhällsförändringar, säger Anders Nordstrand, i ett pressmeddelande.

Utöver att Anders Nordstrand valdes in så beslutade Sustainable Innovations årsstämma även om omval av Andres Muld, Thomas Sundén, Chris Österlund, Johan Almesjö, Björn Gustafsson och Magnus Berg. 

– Vi är väldigt glada att Anders Nordstrand tackat ja till att ingå i vår styrelse. Anders för med sig en gedigen erfarenhet från bostadsbranschen och djup kunskap kring allmännyttans särskilda uppdrag. Sammantaget mycket viktiga komponenter för Sustainable Innovations strävan att i snabbare och säkrare ta hållbara innovationer till marknad inom hållbart samhällsbyggande, Thomas Sundén, vd på Sustainable Innovation, i pressmeddelandet.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev