Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag15.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Rekrytering

AMF Fastigheter rekryterar till Mood

Publicerad: 28 Augusti 2014, 05:33

Roger Kylberg

AMF Fastigheter anlitar Roger Kylberg, nuvarande vd för Boomerang, för att driva utvecklingen av handelsplats och närområde.


Ämnen i artikeln:

AMF FastigheterKarolin Forsling

– Vi har haft en tydlig ambition att få liv i tidigare bortglömda kvarter. Det har vi lyckats med och det märks inte minst på efterfrågan av kontor i området. Nu tar vi nästa steg och det känns riktigt kul att välkomna Roger Kylberg. Vi värdesätter hans breda kompetens, den kommer bli betydelsefull framöver när vi ska vidareutveckla den potential den här delen av Stockholm city erbjuder, säger Karolin Forsling, chef Stadsutveckling och marknad, i ett pressmeddelande.

Roger Kylberg anlitas med start i september för att fokusera på uthyrning samt utveckling av Mood Stockholm och kvarteren runtomkring. Han har tidigare varit vd för såväl RNB:s varuhusverksamhet som Polarn O. Pyret. Kylberg hör till avdelningen Stadsutveckling och marknad med Karolin Forsling som chef.

Enligt HUI Research har Mood Stockholms besökssiffror för jan-juni 2014 ökat med 6 procent jämfört med samma period förra året.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande AMF Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.