Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

AL:s regionchef går till toppjobb på Alecta Fastigheter

Publicerad: 17 oktober 2022, 06:57

Chris Helin blir ny chef för fastighetsutveckling och kundrelationer på Alecta Fastigheter.

Foto: Pressfoto

Alecta Fastigheter har anställt Chris Helin som chef för fastighetsutveckling och kundrelationer. Senast kommer han från Atrium Ljungberg.

Ämnen i artikeln:

SvepetAlectaAtrium Ljungberg

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Chris Helin arbetar för närvarande som regionchef på Atrium Ljungberg, en arbetsgivare han varit trogen i nästan 11 år, men lämnar bolaget för sin nya roll på Alecta Fastigheter vid årsskiftet.

Läs mer: LISTA: De fick nya jobb i branschen i september

Som chef för fastighetsutveckling och kundrelationer på Alecta kommer han enligt ett pressmeddelande att spela en viktig roll för bolagets fortsatta affär, utveckling och tillväxt. Han kommer att ansluta till ett befintligt team som består av affärsområde Stockholm, affärsområde Göteborg, affärsområde handel, teknikutveckling och säkerhet samt försäljning och marknad. Chris Helin kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.

– Jag är otroligt glad att Chris ansluter till Alecta Fastigheter. Chris kommer med sin erfarenhet och personlighet, att bidra till bolagets tillväxt och fortsatta utveckling med fokus på våra kunder och vår affär, säger Lena Boberg, vd Alecta Fastigheter.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev