Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Alecta tillsätter affärsområdeschef - ska rekrytera 20 medarbetare i år

Publicerad: 11 januari 2021, 15:55

Foto: Mostphotos

Alecta Fastigheter har utsett Christina Lindblom som affärsområdeschef i Stockholm. Bolaget planerar samtidigt för att rekrytera ytterligare 20 medarbetare under 2021. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Alecta

Christina Lindblom har en bred erfarenhet inom fastighetsbranschen och kommer närmast från Kungsleden. Hon börjar sin nya tjänst i mars 2021 och kommer då vara en del i det planerade uppbyggnadsarbetet i bolaget.  

– Det är med stor glädje jag välkomnar Christina. Med sin gedigna kompetens av att leda och driva förändring kommer hon att vara en fantastisk tillgång för Alecta Fastigheter, säger Malin Lövemark, Chef Förvaltning, Alecta Fastigheter, i pressmeddelandet. 

Läs även: Alecta startar renodlat fastighetsbolag 

Alecta Fastigheter har påbörjat en rekryteringskampanj som sträcker sig fram till fjärde kvartalet 2021 och målet är att rekrytera ytterligare 20 medarbetare. Störst fokus ligger på ett flertal tjänster i Stockholm, men även en strategisk chefstjänst i Göteborg ska tillsättas. 

– Alecta Fastigheters expansion kommer bli en väldigt spännande resa. Jag ser verkligen fram emot att få vara med och bygga upp ett helt nytt fastighetsbolag och ett nytt, starkt team, säger Christina Lindblom, tillträdande Affärsområdeschef på Alecta Fastigheter, i en kommentar.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Alecta

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.