Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Alecta tar Göteborgchef från Kungsleden

Publicerad: 23 maj 2022, 06:04

Charlotte Adlerton Gadd

Alecta Fastigheter har utsett Charlotte Adlerton Gadd som ny affärsområdeschef Göteborg. Hon kommer att leda arbetet med att utveckla bolagets verksamhet i staden där ungefär en femtedel av bolagets befintliga bestånd finns i dag.


Ämnen i artikeln:

Svepet

– Göteborg är en oerhört spännande och attraktiv marknad som Alecta Fastigheter ser fram emot att växa på. Vi är mycket glada och stolta över att välkomna Charlotte till Alecta Fastigheter. Tillsammans med teamet kommer Charlotte med sin erfarenhet, kompetens och sitt personliga driv förädla och expandera affären i Göteborg, säger Lena Boberg, vd Alecta Fastigheter.

Läs mer: Alectas satsning i Solna: ”Ett högintressant område” 

Charlotte Adlerton Gadd kommer närmast från Kungsleden och har tidigare arbetat för Skanska och Platzer. På Kungsleden har hon haft ett övergripande ansvar för marknadsområdet Göteborg. Hon tillträder tjänsten som Affärsområdeschef Göteborg på Alecta Fastigheter den 13 juni.

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Svepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.