Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Alecta rekryterar affärsområdeschef för Göteborg

Publicerad: 6 maj 2021, 09:50

Patrick Bernvid

Foto: Alecta Fastigheter

Alecta Fastigheter utökar den lokala organisationen i sydväst och rekryterar Patrick Bernvid som chef för affärsområde Göteborg.


Ämnen i artikeln:

Alecta

— Göteborg befinner sig i en expansiv fas och det är en resa vi i högsta grad vill vara delaktiga i. Här kommer Patrick Bernvid att spela en nyckelroll då han är välbekant med Göteborgsmarknaden och därtill har ett genuint intresse för människor, kunder och av att utveckla affären, kommenterar Malin Lövemark, Chef Fastighetsutveckling och kundrelationer på Alecta Fastigheter, i bolagets pressmeddelande.

Patrick Bernvid kommer närmast från rollen som marknadsområdeschef på Kungsleden, där han ansvarat för Göteborgsregionen. Han har tidigare även arbetat på Vasakronan, Higab och Wallenstam. 

I sin nya tjänst på Alecta kommer han inledningsvis bygga upp en stark lokal närvaro i form av ett kontor i Göteborg och därtill spela en viktig roll vid rekryteringen av ytterligare lokal personal. 

— Göteborg ligger mig oerhört varmt om hjärtat och efter tjugo år i fastighetsbranschen vill jag fortsätta att utveckla denna fantastiska stad till gagn för både nuvarande och framtida innevånare. Alecta Fastigheter storsatsar verkligen på Göteborg och jag ser fram emot att bygga en lokal organisation med stor närvaro och fingertoppskänsla för vad staden behöver framöver, säger Patrick Bernvid, ny Chef för affärsområde Göteborg på Alecta Fastigheter, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Alecta

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.