Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Afrys finanschef lämnar – ändringar i koncernledningen

Publicerad: 19 juli 2022, 06:20

Foto: Afry

Juuso Pajunen, CFO och medlem av koncernledningen på Afry, har beslutat att lämna bolaget.


Ämnen i artikeln:

AfrySvepet

– Jag vill tacka Juuso för hans ovärderliga engagemang, ledarskap och samarbete och önskar honom all lycka med sina framtidsplaner, kommenterar bolagets vd Jonas Gustavsson.

Under de senaste åren har han bland annat bidragit till utvecklingen av Afry, inklusive integrationen av ÅF och Pöyry under 2019. 

– Jag har haft förmånen att vara med på Afrys resa och arbeta tillsammans med inspirerande människor över hela världen som accelererar omställningen i samhället. Jag vill tacka alla kolleger för ett bra samarbete under åren, och speciellt Jonas för hans ledarskap och mentorskap, kommenterar Juuso Pajunen.

Beskedet är att han lämnar för en ny position utanför Afry. Rekryteringsprocessen av en ersättar startar direkt och Juuso Pajunen lämnar senast den 18 januari. 

I slutet av juni meddelade bolaget även att Anne Kinnander tillträder som ny CFO för division Infrastructure i september. 

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

AfrySvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.