Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Afry rekryterar ny HR-chef från Bonava

Publicerad: 20 augusti 2020, 12:05

Jenny Lilja Lagercrantz.

Foto: Afry

Teknikkonsulten Afry har rekryterat Jenny Lilja Lagercrantz från Bonava.


Jenny Lilja Lagercrantz has utnämnts till ny Executive Vice President och Head of Human Resources på Afry, skriver teknikkonsulte i ett pressmeddelande. Hon kommer närmast från Bonava där hon i dag har rollen som Senior Vice President Human Resources.

Läs även: Afry startar ny verksamhet – anställer ny chef

Jenny Lilja Lagercrantz börjar på Afry i början av 2021.

– Det ska bli spännande att börja på Afry. Det är en framåtlutad och värderingsdriven verksamhet med hållbarhet som kärna, och som verksam inom HR-området uppskattar jag särskilt att medarbetarperspektivet är en del av affärsstrategin, säger Jenny Lilja Lagercrantz i en kommentar.

Jenny Lilja Lagercrantz har över tjugo års erfarenhet från internationella företag som Nasdaq OMX, Skandia, NCC och Bonava och har under sin karriär innehaft såväl breda HR-chefsroller som expertroller inom exempelvis kompetens- och ledarskapsutveckling. Hon har en magisterexamen i personalutveckling och arbetsrätt från Stockholms universitet.

Läs även: Afry-höjdare får regeringsuppdrag inom hållbarhet

– Jennys omfattande erfarenhet av förändringsledning och ledarskapsutveckling gör henne väl rustad för att driva Afrys utveckling inom dessa områden och jag är mycket glad över att kunna välkomna henne ombord, kommenterar Jonas Gustavsson, vd för Afry.

 

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.