Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Adapteo utser kommunikationschef

Publicerad: 23 mars 2021, 15:14

Foto: Adapteo

Adapteo rekryterar Erika Regnér i rollen som PR- och kommunikationschef.


Ämnen i artikeln:

Adapteo

– Det finns ett stort behov av att öka flexibiliteten och hållbarhetsarbetet i bygg- och fastighetsbranschen. Jag är taggad över att få vara med på Adapteos resa för att bygga mer anpassningsbara samhällen, säger Erika Regnér, ny PR- och kommunikationschef på Adapteo, i bolagets pressmeddelande.

Erika Regnér kommer närmast från Mondelez International, där hon ansvarat över varumärken som Marabou och Green & Black's. Hon tillträdde sin nya roll som PR- och kommunikationschef på Adapteo i mars 2021. 

– I dessa tider är det nödvändigt att få blicka framåt och glädjas åt positiva nyheter, och det är med stor glädje jag välkomnar Erika till Adapteo. Jag är säker på att Erika kommer bidra till våra målsättningar att fortsätta växa och ta marknadsandel på den nordeuropeiska marknaden, och att tydligt stärka relationen med våra kunder, säger Hanna Wennberg, marknads- och hållbarhetsdirektör på Adapteo, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Adapteo

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.