Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Rekrytering

Aarsleffs nya affärsområdeschef siktar in sig på de stora fastighetsbolagen

Publicerad: 7 december 2020, 13:31

Ann-Marie D'Amico ska få Aarsleff att växa genom fler storkunder.

Foto: Aarsleff

Med metoden relining ska Aarsleff Rörteknik ska växla upp sin affär och ännu tydligare rikta in sig på stora fastighetsbolag som står inför renoveringar av vatten och avlopp. Ann-Marie D'Amico är ny affärsområdeschef.


Ämnen i artikeln:

BostadsrätterHyresrätter

– Jag tror att vi ska satsa mer på de stora aktörerna, kommuner, stora fastighetsbolag och fastighetsförvaltare. Det finns fastighetsägare som våndas över tanken på att renovera sina rör och som fortfarande tror att de måste riva upp golv och väggar för att renovera rören, vilket inte stämmer. Med relining är det inte en särskilt omständlig process, metoden går ut på att vi installerar ett foder som bildar ett nytt rör i det befintliga röret, säger Ann-Marie D'Amico till Byggindustrin.

Läs även: Cyklonen slog ut allt – så byggs staden upp igen

Du jobbade som VA-chef på Nynäshamns kommun tidigare, vad tar du med dig från det jobbet in till det nya?

– Vikten av att bygga vidare på de styrkor och drivkrafter som finns i en organisation sedan tidigare samt skapa förutsättningar för bra planering.

Vad är ditt primära uppdrag som ny affärsområdeschef på Aarsleff Rörteknik?

– Utöver att jobba mer riktat mot de stora kunderna så är det att växa. Framför allt i Mälardalen där vi finns i dag men på sikt är planen ytterligare expansion. 

Läs även: HR-chef från Serneke till Aarsleff

Hur skulle du beskriva coronaläget i den del av byggbranschen som ni verkar inom?

– Vi bevakar corona dagligen och har vidtagit olika försiktighetsåtgärder, både för att skapa trygghet hos vår personal och hos våra kunder. Vi jobbar med samhällskritiska uppdrag och försöker att fortsätta att bedriva vår verksamhet så att människor kan få renoverade avloppssystem oavsett corona. Relining är ett bra val i coronatider, det går så mycket fortare. Folk kan bo kvar hemma och det går snabbt, säger Ann-Marie D'Amico.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

BostadsrätterHyresrätter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.