torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Rekrytering

35 under 35-talang blir ny affärsutvecklingschef på Bonava

Publicerad: 17 mars 2023, 11:12

Andreas Back.

Foto: Privat

Andreas Back är ny affärsutvecklingschef för Region Riks på Bonava. Senast kommer han från rollen som development manager på bostadsutvecklaren.

Ämnen i artikeln:

SvepetBonava

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Umeåbon Andreas Back var med på Fastighetsnytts talanglista för stjärnskott inom fastighetsbranschen, "35 under 35" i slutet av förra året. Då arbetade han fortfarande som Development manager på Bonava. Innan dess har han jobbat med projektledning inom både privat och kommunal sektor.

I mars 2023 började han sin nya tjänst som affärsutvecklingschef för Region Riks inom bolaget, vilket innebär Bonavas verksamhet i Sverige förutom Stockholm. Det skriver han på Linkedin.

I rollen som affärsutvecklingschef kommer Andreas Back att arbeta för att identifiera nya affärsmöjligheter och tillväxtområden för bolaget.

"Jag är tacksam för detta förtroende och känner mig inspirerad av den utmaning som ligger framför oss. Marknadsläget är just nu mycket utmanande, men jag är övertygad om att vi har rätt kompetens och kapacitet att hantera dessa utmaningar och fortsätta erbjuda högkvalitativa hem till våra kunder", skriver han vidare.

Läs också: Bonavas krisåtgärder – vill sälja Norgedelen och varslar i Sverige

Läs också: Här är morgondagens talanger i fastighetsbranschen – hela listan 2022

Läs också: Lista: Morgondagens kvinnliga makthavare i fastighetsbranschen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev