lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Logistik

Utvecklar 36 000 kvm logistik i Eskilstuna

Publicerad: 5 maj 2023, 08:02

Logistikfastigheten som Nordsten Development och Blackrock utvecklar i Svista, Eskilstuna.

Foto: Colliers

Nordsten Development och Blackrock utvecklar just nu en 36 000 kvadratmeter stor logistikfastighet i Svista strax utanför Eskilstuna. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetColliersBlackRock Inc.Eskilstuna

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Logistikfastigheten i Svista industriområde är under uppförande och väntas stå färdig under fjärde kvartalet 2023. I området som ligger jämte E20 strax öster om Eskilstuna finns sedan tidigare bland andra H&M och Arken Zoo.

Blackrock är fastighetsägare och utvecklar tillsammans med Nordsten Development den 36 000 kvadratmeter stora logistikfastigheten som uppges kunna erbjuda flexibla lösningar med möjlighet att anpassa lokalen efter behov.

Läs också: Lista: 10 största affärerna 2023 – "Svagaste starten på 10 år"

Colliers har utsetts till ansvariga för uthyrningen av fastigheten.

– Vi ser fram emot att färdigställa en modern och flexibel logistikanläggning med en stark hållbarhetsprofil i ett attraktivt geografiskt läge tillsammans med Nordsten och Colliers. Anläggningen kommer att framtidssäkras, tack vare de mest relevanta och moderna specifikationerna med fokus på ESG (BREEAM-certifierad) och energigenerering i fastigheten genom solpaneler och andra hållbara och effektiva byggnadslösningar. Vi ser fram emot att välkomna en eller flera nya hyresgäster till fastigheten, säger Adam Brown, förvaltningschef på Blackrock i Norden, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev