Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

SLP:s skyndar på tidigare affär i Falkenberg – Carlsberg får flytta in redan i år

Publicerad: 25 juni 2020, 13:27

SLP köpte Nettos centrallager i Falkenberg i slutet på förra året och gick snabbt ut med att bolaget tecknat ett hyresavtal med Carlsberg. Nu skyndas inflyttningen på och sker redan i år.


Tanken var att Netto skulle lämna lokalerna först 2021 men nu har allt skyndats på. Carlsberg flyttar in redan 1 september i år.

”Vi har haft en professionell, enkel och bra dialog med Carlsberg Sverige och Netto (Coop) och är glada över att vi har kunnat hitta en lösning som blir optimal för alla inblandade. För SLP:s sida innebär det att vi kommer att kunna göra förändringen av hyresgäst inom fastigheten på ett bra och välplanerat sätt”, säger Peter Strand, styrelseordförande i SLP, i ett pressmeddelande.

Läs även: Skål! Här är SLP:s nya jätteuthyrning

Dessutom väljer Carlsberg Sverige att även hyra resterande lagerytor (1 600 kvm) inom fastigheten. Den tillkommande förhyrda ytan följer det sedan tidigare tecknade hyresavtalet med Carlsberg Sverige och gäller för en period om drygt sex år.

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.