Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

SLP hyr ut 7000 kvadratmeter i Helsingborg

Publicerad: 19 april 2021, 13:28

Hans Möller från Scan Global Logistics och Nicklas Schmidt från SLP.

Foto: SLP

SLP har förvärvat markområde i Ättekulla från Helsingsborgs stad. Bolaget ska uppföra en logistikfastighet på platsen och har redan tecknat hyresavtal.


Ämnen i artikeln:

SLP

Markområdet omfattar drygt 17000 kvadratmeter och logistikfastigheten som ska uppföras får en uthyrningsbar yta på cirka 7000 kvadratmeter. Fastigheten hyrs ut i sin helhet till Scan Global Logistics. . 

– Vi är glada över att kunna presentera ytterligare ett nybyggnadsprojekt. Att vi kan kombinera dessa typer av affärer och det löpande förädlingsarbetet med vår befintliga portfölj gör oss ännu mer kompletta och hållbara över tid, säger Peter Strand, vd på SLP, i bolagets pressmeddelande. 

Scan Global Logistics tillträder under början av 2022 och har tecknat ett hyresavtal på åtta år

– Vår kontakt med SLP har varit mycket bra redan från start. Med vår nya och anpassade logistikfastighet kan vi fortsätt utveckla vårt erbjudande inom lager och logistik, säger Hans Möller, vd på Scan Global Logistics AB, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

SLP

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.