Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Prologis etablerar ny logistikbyggnad för e-handelsföretag

Publicerad: 4 november 2014, 06:56

Prologis har tecknat ett hyresavtal för en ny byggnad på 26 000 kvadratmeter med logistikföretaget Strålfors Svenska AB. E-handelsföretaget CDON kommer att disponera hela byggnaden.


Ämnen i artikeln:

LjungbyPrologis

Prologis har tecknat ett hyresavtal för en ny byggnad på 26 000 kvadratmeter med logistikföretaget Strålfors Svenska AB. E-handelsföretaget CDON kommer att disponera hela byggnaden.

Den nya anläggningen byggs i industriområdet Karlsro i direkt anslutning till E4:an i Ljungby kommun, Småland. Strålfors, som ingår i PostNord-koncernen, hyr anläggningen av Prologis och kommer att upplåta ytan till e-handelsföretaget CDON.

CDON kommer att disponera hela byggnaden. Byggstarten beräknas till denna månad och anläggningen kommer att stå färdig nästa sommar.

– Den växande e-handeln fortsätter att driva efterfrågan på högeffektiva, vällokaliserade logistikbyggnader, säger Allan Lavén, regiondirektör för Prologis Norden.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Prologis

Ämnen i artikeln:

LjungbyPrologis

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News