Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Nybildat bolag köper tre logistikfastigheter

Publicerad: 24 april 2017, 02:17

Det nybildade fastighetsbolaget Bråviken Logistik AB har köpt en portfölj omfattande tre logistikfastigher i Nyköping, Norrköping och Jönköping från Invesco Real Estate.


Ämnen i artikeln:

BråvikenInvescoPareto

Det nybildade fastighetsbolaget Bråviken Logistik AB har köpt en portfölj omfattande tre logistikfastigher i Nyköping, Norrköping och Jönköping från Invesco Real Estate. Det är Pareto Securities som har bildat Bråviken och Pareto Business Management förvaltar bolaget.

Det förvärvade beståndet omfattar sammanlagt cirka 140 000 kvadratmeter och fastigheterna är fullt uthyrda. I samband med transaktionen reste Pareto Securities 545 miljoner kronor i eget kapital, från nordiska investere, både privata och institutionella.

Fastigheterna tillträddes 21 april. Någon köpeskillning uppges i ej i Paretos pressmeddelande. CBRE och Linklaters har rådgivit Invesco och köparen har rådgivits av Roschier.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

BråvikenInvescoPareto

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.