Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Ny logistikpark på gång i Stockholm

Publicerad: 7 januari 2019, 14:25

Logicenters och Kilenkrysset har påbörjat projektering för en ny logistikpark i Bålsta utanför Stockholm. Planerna omfattar över 300 000 kvadratmeter mark.


Ämnen i artikeln:

KilenkryssetLogicenters

Området som ska utvecklas är 312 400 kvadratmeter stort och byggnation kan uppföras på 150 000 kvadratmeter av dessa.

– Det är väldigt stort för oss att etablera en helt ny logistikpark. Området har stor potential att bli en logistisk knutpunkt framöver och tillsammans med Kilenkrysset och Håbo kommun gör vi det möjligt. Vi har goda relationer sedan tidigare och samarbetet har alltid fungerat bra. Nu planerar vi för att påbörja fastighetsutveckling på marken under andra kvartalet i år, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head på Logicenters.

– Vi har redan påbörjat projekteringen av marken och är fyllda med tillförsikt inför etableringen. Logistikparken kommer att utvecklas på bra mark och ha ett optimalt läge där 3,5 miljon människor finns inom en timmes resa, säger Jens Persson, CEO på Kilenkrysset.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

KilenkryssetLogicenters

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.