Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Logicenters växer i Skåne – köper i Landskrona

Publicerad: 5 november 2020, 14:02

Logicenters köper e-handelsföretaget NA-KD:s nya logistiklager i Landskrona som en del i strategin att växa i södra Sverige.


Ämnen i artikeln:

Landskrona

Fastigheten som Logicenters köper är 23 000 kvadratmeter stor och ligger i Kronans Logistikpark, skriver Logicenters i ett pressmeddelande. 

Läs även: Logicenters tar in ny chef i Norge

E-handelsföretaget NA-KD har nyligen flyttat in i fastigheten och kommer att fortsätta bedriva sin verksamhet på plats. 

– Vi är mycket glada över det nya samarbetet med en växande e-handlare. Logicenters har vind i seglen och vi är mer än redo att hjälpa NA-KD att optimera sin logistikhantering och e-handel genom att förvärva den här fastigheten. Kronan Logistikpark ligger dessutom beläget på ett oslagbart läge för logistik med närhet till såväl Malmö som övriga Öresundsregionen, säger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

I och med förvärvet av NA-KD:s logistikanläggning fördubblar Logicenters sin närvaro i Kronan Logistikpark med totalt närmare 50 000 kvadratmeter logistikyta.

Läs även: Kunnig panel lyfte diskussionen om Amazons etablering i Sverige

Vidare finns det även möjlighet att bygga ut anläggningen med upp till 9 000 kvadratmeter till utöver den yta som nu hyrs av NA-KD. 

 

 

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Landskrona

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.