Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Logicenters etablerar i Eskilstuna Logistikpark

Publicerad: 23 augusti 2018, 11:10

Foto: Logicenters

Logicenters utökar sin portfölj genom förvärv av 100 000 kvadratmeter mark i Eskilstuna Logistikpark. Företagets första satsning blir en logistikanläggning på 36000 kvadratmeter för DHL.


Ämnen i artikeln:

EskilstunaLogicenters

Logicenters utökar sin portfölj genom förvärv av 100 000 kvadratmeter mark i Eskilstuna Logistikpark.

Förvärvet möjliggör byggnation på 60 000 kvadratmeter. Företagets första satsning blir en logistikanläggning på 36000 kvadratmeter för DHL.

– Vi tror verkligen på Eskilstuna Logistikpark och kommer att satsa på fler etableringar här. Nu inleder vi med att uppföra en anläggning anpassad efter DHLs verksamhet, säger Matthias Kettelhoit, Commercial Head på Logicenters.

– Vi är väldigt glada över att etablera oss i Eskilstuna som ligger strategiskt ur ett logistiskt perspektiv för hela Norden. Vi ser också mycket positivt på samarbetet med Logicenters och Eskilstuna Logistikpark. Logicenters är en flexibel partner som varit mycket lyhörda för våra behov, säger Anders Mars, Head of Business Development & Account Management på DHL Supply Chain Nordics.

JLL var rådgivare i transaktionen och uthyrningen.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

EskilstunaLogicenters

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.