Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Förvärvar logistikfastighet i Botkyrka

Publicerad: 18 maj 2017, 11:22

Fastighetsbolaget Suburban Properties som ägs av Colliers-veteranerna Erik Barnekow och Christer Holmqvist har förvärvat fastigheten Botkyrka Skyttbrink 29 av speditionsbolaget Freja Transport och Logistik.


Ämnen i artikeln:

Botkyrka

Fastighetsbolaget Suburban Properties som ägs av Colliers-veteranerna Erik Barnekow och Christer Holmqvist har förvärvat fastigheten Botkyrka Skyttbrink 29 av speditionsbolaget Freja Transport och Logistik. Säljaren har sin verksamhet i fastigheten och kommer att förbli hyresgäst där. Den uthyrningsbara ytan uppgår till 5 720 kvadratmeter.

Det  framgår av ett pressmeddelande från Suburban Properties som därmed har gjort sitt femte förvärv. Suburban är äger och förvaltar industri- och logistikfastigheter i Storstockholm.

I en kommentar säger medgrundaren Erik Barnekow att det är ett strategiskt förvärv.

– Skyttbrink som läge kommer bli än mer attraktivt i och med all förestående infrastruktursatsning och vi är mycket nöjda med att få Freja som hyresgäst, säger han.

Sverrir Thór

Ämnen i artikeln:

Botkyrka

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.