torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Logistik

Första förvärvet för SLP

Publicerad: 28 februari 2019, 17:21

Det nybildade bolaget Swedish Logistic Propety, SLP, med bland andra Peter Strand och Erik Selin, har med köpet av två logistikfastigheter i Malmöområdet genomfört sitt första förvärv.

Ämnen i artikeln:

Erik SelinGreg DingizianPeter StrandSLP

Fastigheterna, som är fullt uthyrda, omfattar tillsammans över 7 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta med möjlighet till framtida nybyggnation. Hyresvärdet uppgår till cirka 6 miljoner kronor årligen.

-Vi är glada att kunna genomföra SLP:s första förvärv i en av Sveriges mest expansiva och intressanta regioner. De fastigheter som vi förvärvar ligger i attraktiva lägen och är i gott skick. Genom outnyttjade byggrätter har vi dessutom möjlighet till framtida nybyggnation, kommenterar Peter Strand som är styrelseordförande i SLP, i ett pressmeddelande.

SLP  räknar med fortsattaförvärv under våren.
-Tidigare i veckan tillträdde SLP sina nybyggda lokaler i Lockarp. Samtidigt tillträde Christian Berglund sin tjänst som fastighetschef i SLP och Nicklas Schmidt sin tjänst som affärsutvecklare i bolaget. Det gör att vi nu är väl rustade för fortsatta förvärv i enlighet med vår tillväxtstrategi, säger Peter Strand.

SLP har sitt säte i Malmö och utöver Selin och Strand står Greg Dingizian, tidigare huvudägare i Victoria Park, och Mikael Hoffmann, en av ägarna till familjeägda byggkoncernen Er-Ho Bygg.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev