Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Erik Selin: ”Många bolag och sektorer går otroligt starkt samtidigt i Västsverige”

Publicerad: 30 mars 2022, 08:23

Erik Selin om sina senaste logistiksatsningar - och senaste inköp.

Logistiknyheterna duggar tätt just nu. Ett namn som återkommit i flödet är Erik Selin som den senaste veckan bland annat hunnit börsnotera SLP och även offentliggöra en satsning där Balder utvecklar en stor logistikhub i Mölnlycke.


Ämnen i artikeln:

Fem frågorErik Selinlogistikfastigheter

Hej Erik, i förra veckan gick SLP till börsen och nu en stor satsning på en logistikhub i Mölnlycke – du verkar ha stora förväntningar på logistiksegmentet?
– Det är en stark efterfrågan på logistikytor och det ser fortsatt bra ut. Men det finns många andra intressanta investeringsalternativ också. 

Kan det uppstå problem med att vara en del av SLP, delägare i Sinoma och samtidigt driva en annan typ av konkurrerande verksamhet, som projektet i Mölnlycke?
– Ser inget problem alls i det, snarare möjligheter under resans gång. 

Läs även: Stark syndikeringstrend i Norge

GoCo health inovation city i Mölndal och nu ett stor logistikhub i Mölnlycke – varför händer det så mycket i Västsverige just nu?
– Väldigt många bolag och sektorer går otroligt starkt samtidigt i Västsverige just nu vilket både kräver och ger intressanta investeringsmöjligheter. 

Tror du transporter med drönare, som syns i en av de tidigare visionsbilder av Link40, kommer vara en realitet i framtiden och är det något som Link40 kommer att forska i?
– Vet inte men det kommer helt klart att undersökas av olika parter. 

Till sist - när gjorde du själv en beställning senast som nyttjade logistikkedjan, och vad köpte du?
– Jag köpte nya versionen av Oura ring (en hälsotracker i form av en fingerring som kontrollera biometriska data, reds anmärkning.)

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@bbm.bonnier.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.