Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Efter rekordaffären med Kilenkrysset - här är Panattonis svenska laguppställning

Publicerad: 24 augusti 2022, 12:12

Övre raden från vänster: Charlotta Sahlin, Åsa Augustsson, Ziadoon Al Zubaidi och Joakim Nimmerfors. Nedre raden från vänster: Andreas Gibrand, Fredrik Jagersjö Rosell och Daniel Andersson. Foto: Pressbild

I början av sommaren skapade Panattoni rubriker när de bidrog till den största markförsäljningen i sitt slag någonsin i Sverige. Nu har de spikat sin svenska organisation, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

logistikfastigheterSvepet

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Panattoni är Europas största utvecklare av logistik- och industrifastigheter och tog klivet in på den svenska marknaden i december 2021. Ett halvår senare köpte företaget detaljplanelagd mark av Kilenkrysset för 3,1 miljarder kronor.

Nu skriver företaget i ett pressmeddelande att man utsett sitt svenska team.

Läs mer: Jätteaffär: Internationell spelare köper mark för 3 miljarder – gör entré på svenska marknaden

Följande personer kommer att ingå i den svenska organisationen tillsammans med managing director Fredrik Jagersjö Rosell, Daniel Andersson och Patrik Lööv-Wallin:

Joakim Nimmerfors, technical development director. Tidigare projektchef på Logistic Contractor med kunder som bland andra Mathem.

Robert Ramsell, technical development director. Kommer från Lidl och ICA och har stor erfarenhet av att arbeta med internationella organisationer och kyl- och fryssegmentet.

Andreas Gibrand, technical development director. Kommer senast från IKEA och har arbetat globalt i Europa och Asien.

Ziadoon Al Zubaidi, technical director. Kommer från en bakgrund inom kommunala fastigheter och sjukhus. Konsult från WAADE, tidigare på Västfastigheter och Tyréns.

Charlotta Sahlin, marketing & communications manager. Varumärkesspecialist med erfarenhet från automotive- FMCG-, hållbarhets- och fastighetsbranschen.

Åsa Augustsson, office manager. Tidigare kontorskoordinator på Wästbygg.

Anders Thor Boutelje, development director. Tidigare fastighetsrådgivare på Colliers med fokus på hyresgästrådgivning.

– Vi har lyckats rekrytera alla de roller som gör oss till en solid partner för såväl kunder som samarbetspartners. Med vår nu samlade kompetens och erbjudande kommer vi kunna genomföra stora projekt hela vägen från upphandling fram till färdig byggnad. Efterfrågan på modern lagerkapacitet på den svenska marknaden är mycket stor och vi är övertygade om att vi kommer att vara en attraktiv och konkurrenskraftig spelare” säger Fredrik Jagersjö Rosell, managing director, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev