Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Castellum fyller logistikfastighet

Publicerad: 17 oktober 2016, 08:30

E-handelsbolaget Jollyroom har tecknat hyresavtal avseende en logistiklokal om 9 650 kvadratmeter på Transportgatan 17 i Bäckebol, Göteborg.


Ämnen i artikeln:

CastellumGöteborg

Jollyroom hyr redan av Castellum en logistikanläggning om 9 500 kvadratmeter på Tagenevägen 35 och utökar nu sin lagerkapacitet ytterligare. Tillträde sker under fjärde kvartalet 2016.

– Vi är glada över att kunna hjälpa en befintlig hyresgäst att växa inom vårt fastighetsbestånd och på så sätt fördjupa vårt samarbete. Att Jollyroom nu expanderar hos oss är ett bra exempel på att lagerbehoven ökat för e-handelsbolagen under senare år, säger Stefan Vilhelmsson, uthyrare på Castellum i Göteborg.

Utöver uthyrningen till Jollyroom har Castellum tecknat ytterligare ett avtal om 3 450 kvadratmeter logistikyta på Transportgatan 17. Fastigheten är därmed fullt uthyrd.

– För att kunna möta marknadens efterfrågan pågår förberedelser hos oss för att starta flera nya logistikprojekt, bland annat Hisingen Logistikpark i nära anslutning till Göteborgs Hamn där vi planerar en storskalig etablering med flera logistikbyggnader på sammanlagt 65 000 kvadratmeter, säger Cecilia Fasth, vd Region Väst i Castellum.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

CastellumGöteborg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.