Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Bockasjö bygger logistikpark på Hisingen

Publicerad: 1 april 2015, 06:30

Fastighets- och utvecklingsbolaget Bockasjö AB förvärvar nu ett markområde om ca 300 000 kvadratmeter på Hisingen i Göteborg, i närheten av Göteborgs hamn. Marken ska användas till en ny logistikpark.


Ämnen i artikeln:

BockasjöGöteborg

Fastighets- och utvecklingsbolaget Bockasjö AB förvärvar nu ett markområde om ca 300 000 kvadratmeter på Hisingen i Göteborg, i närheten av Göteborgs hamn. Marken ska användas till en ny logistikpark.

Investeringen uppgår, fullt utvecklad, till ca 1,1 miljarder kronor.

Markområdet möjliggör för byggnation av fem stora logistikbyggnader för hyresgäster inom logistik, men också andra som söker större ytor för lager och kontor. Bockasjö ansvarar för hela processen, från markanskaffning till byggnation och förvaltning.

–      ­Vi kommer att börja med markarbetet innan eller precis efter sommaren 2015. I den bästa av världar kommer första inflyttning att ske under hösten 2016, säger Joakim Hedin, VD för Bockasjö AB.

Maria Nordlander

Källa: Pressmeddelande Bockasjö AB

Ämnen i artikeln:

BockasjöGöteborg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.