torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Logistik

Bekräftat: SLP är Selins och Strands nya logistikbolag

Publicerad: 3 december 2018, 06:11

Peter Strand, Erik Selin, Christian Berglund och Nicklas Schmidt.

Fastighetsnytt rapporterade på fredagen att en stjärnkonstellation bestående av bland andra Erik Selin och Peter Strand är i färd med att grunda ett nytt logistikbolag. Dessa uppgifter har nu bekräftats med ett pressmeddelande från det nya bolaget, Swedish Logistic Property – SLP. Utöver Selin och Strand står Greg Dingizian och Mikael Hoffmann bakom det nya bolaget.

Ämnen i artikeln:

Erik SelinGreg DingizianPeter StrandSLP

Fastighetsnytt rapporterade på fredagen att en stjärnkonstellation bestående av bland andra Erik Selin och Peter Strand är i färd med att grunda ett nytt logistikbolag. Dessa uppgifter har nu bekräftats med ett pressmeddelande från det nya bolaget, Swedish Logistic Property – SLP.

Bolaget har sitt säte i Malmö och utöver Selin och Strand står Greg Dingizian, tidigare huvudägare i Victoria Park, och Mikael Hoffmann, en av ägarna till familjeägda byggkoncernen Er-Ho Bygg.

I pressmeddelandet skriver man att bolaget för närvarande är ”inne i ett flertal förvärvsprocesser och räknar med att kunna genomföra sina första förvärv redan i under början av 2019. Bolagets expansion kommer att ske både genom förvärv av befintliga enheter och genom utveckling av nya logistiklägen.”

Efterfrågan på lager- och logistikfastigheter är mycket stor och vi ser att det finns utrymme för ytterligare aktörer på marknaden. Med den ägargrupp som ligger bakom bolaget får vi både finansiell styrka och gedigen kompetens inom segmentet, kommenterar Peter Strand som blir ordförande för SLP.

Som framgick av Fastighetsnytts nyhet så har man rekryterat Christian Berglund och Nicklas Schmidt från Catena. De två kommer att bli fastighetschef respektive uthyrningschef i det nya bolaget.

Vi är mycket glada över att knyta Christian och Nicklas till bolaget. De har båda en lång erfarenhet inom området som kommer att vara till stor nytta för SLP och bolagets framtida utveckling, säger Peter Strand.

Sverrir Thór

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev