Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

Yta.se expanderar till Malmö: "Ser ett starkt intresse för flexibla kontorslösningar"

Publicerad: 28 oktober 2022, 06:50

Sveriges ledande söktjänst för coworking spaces, Yta.se, etablerar sig i Malmö. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetUnited SpacesRegusMalmöSkåne

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Yta.se etablerar sig i Malmö. Till höger företagets CCO Tim Andersson.

Foto: Pressfoto

Sedan tidigare finns marknadsplatsen, som riktar sig till företag som letar kontorshotell och coworking, i Stockholm och Göteborg. Men nu är det alltså dags för en expansion till landets tredje största stad Malmö.

Enligt ett pressmeddelande från Yta.se är det en växande coworkingmarknad i staden och det faktum att fler och fler företag flyttar sin verksamhet till kontorshotell som gör att marknaden är mogen för det här steget.

– Vi ser fram emot att expandera vår tjänst till Malmö med både existerande samarbetspartners samt nya aktörer. Malmö är en spännande stad, som är starkt sammankopplade till resten av regionen samt Köpenhamn. Vi ser ett starkt intresse för flexibla kontorslösningar och vill fortsätta bidra till denna utveckling med vår tjänst, säger Tim Andersson, CCO på yta.se, i en kommentar.

Bland de anläggningar som Yta.se redan tecknat avtal med återfinns Regus, FirstOffice, The Ground, United Spaces och Mindpark.

Tjänsten är kostnadsfri för användarna då marknadsplatsen får betalt från kontorshotellen vid en uthyrning.

Yta.se skriver i pressmeddelandet att företagets långsiktiga plan är att expandera till fler svenska och nordiska städer.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev