Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

Wallenstam öppnar kontor i Uppsala

Publicerad: 15 maj 2017, 05:08

Uppsala Domkyrka.

Foto: Wikimedia /Cyberjunkie

På lördagen invigdes Wallenstams nya lokalkontor i Uppsala. Bolaget har just nu 1 000 påbörjade och planerade hyresrätter i staden.


Ämnen i artikeln:

UppsalaWallenstam Fastigheter

Det nya kontoret invigdes av kommunstyrelsens ordförande Marlene Burwick, kommunalråd Fredrik Ahlstedt och vd Hans Wallenstam.

– Vi har nu tre pågående nyproduktioner igång med nästan 400 lägenheter och har redan välkomnat cirka 150 nya hyresgäster. Samtidigt planerar och projekterar för fullt för fler hyresrätter till Uppsala, säger Mathias Aronsson, vice vd för Wallenstam.

Wallenstam har varit verksamma i Uppsala sedan 2014 och anslöt sig under förra året till Uppsala Bostadsförmedling som förmedlar hälften av de nyproducerade lägenheterna. Andra hälften förmedlas via den egna kön. De nu pågående projekten är Snickeriet i Östra Sala Backe, Fjärilen i Rosendal och Symfonin i Gränby.

– Under de närmsta 1,5 åren planerar vi att starta nybyggnation i Rosendal, Eriksberg och Kvarngärdet. Först ut är projektet Tre vänner i Rosendal med 150 lägenheter. En nyproduktion som sätter mobilitet och cykeln i fokus, säger Mathias Aronsson.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.