Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

Tyréns öppnar kontor i Jönköping

Publicerad: 27 mars 2014, 10:59

Petra Malmström och Mats Erixon

Tyréns etablerar sig i Jönköping med ambitionen att inom två års tid ha en organisation med 15-20 medarbetare. Mats Erixon och Petra Malmström har rekryterats till det nya kontoret som organisatoriskt kommer att tillhöra Tyréns region Syd.


Ämnen i artikeln:

JönköpingTyréns

Mats Erixon har rekryterats som ny avdelningschef med uppdrag att bygga upp ett Jönköpingskontor. Han har tidigare arbetat som produktionschef och projektchef på Skanska samt som gruppchef på Sweco och har över 20 års erfarenhet av entreprenadverksamhet och arbete som uppdrags-, bygg- och projektledare för bro- och vägprojekt åt Trafikverket och kommuner.

Petra Malmström rekryteras som uppdragsledare. Hon kommer närmast från ÅF. Dessförinnan arbetade hon som uppdragsledare i infrastrukturprojekt på Sweco, och hon har även varit i flera år på Vägverket Konsult respektive Vägverket.

− Genom att se Småland som en egen geografisk enhet och genom denna satsning kommer vi att skapa en större lokal närvaro samtidigt som vi får fler kompetenta medarbetare som kan stötta Tyréns verksamhet i övriga delar av landet, säger Christian Lindfors, chef för Tyréns region Syd.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Tyréns

Ämnen i artikeln:

JönköpingTyréns

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.