Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

TH Real Estate öppnar kontor i Helsingfors

Publicerad: 25 september 2017, 10:27

Helsingfors, en av de investeringsorter som Aberdeen är engagerade i.

TH Real Estate öppnar ett nytt kontor i Helsingfors anställer samtidigt Katja Holmström som Senior Portfolio Manager med ansvar för Finland.


Ämnen i artikeln:

TH Real EstateFinlandJohan ÅströmHelsingfors

I februari 2017 förvärvade TH Real Estate 50 procent av Kamppi Köpcentrum, av Nordic Retail Fund via Barings Real Estate Advisers (BREA). Investeringen gjordes genom European Cities Fund, TH Real Estates pan-europeiska investeringsplattform som lanserades 2016. Som ett led i expansionen i Norden och den ökade närvaron i Finland öppnar nu TH Real Estate ett kontor i Helsingfors. Katja Holmström kommer närmast från en roll som Head of Leasing på fastighetsbolaget Sponda. Hon har tidigare varit Associate Director på Cornerstone Real Estate Advisers och Sales Manager på NCC Property Development.

-Kamppis utmärkta läge, butiksmix och goda möjligheter till fortsatt utveckling gjorde att vi valde att skala upp vår position i Finland under våren. När vi nu etablerar ett kontor i Helsingfors och välkomnar Katja Holmström som Senior Portfolio Manager tar vi ännu ett viktigt steg in på den finska marknaden, samtidigt som vi ytterligare befäster vår närvaro i Norden, kommenterar Johan Åström, TH Real Estates Head of Investment i Norden, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.