Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

Slår samman kontoren

Publicerad: 26 juni 2014, 05:29

LINK arkitektur och slår samman kontoren i Köpenhamn och Malmö. Inom de närmsta åren planerar företaget därför att anställa 15 nya arkitekter i regionen.


Ämnen i artikeln:

DanmarkKöpenhamnLINK ArkitekturMalmö

Köpenhamn- och Malmökontoret slås samman och bildar en enhet med ett nära samarbete över sundet. Delar på ledarskapet gör Alexandra Adriani, nuvarande Malmöchef, och Marius Lorentzen, nuvarande chef över kontoret i Köpenhamn. Målet är att kunna anställa tio nya arkitekter i Malmö och fem i Köpenhamn.

– Genom att låta projekten ta tåget mellan arkitekterna i Malmö och Köpenhamn får vi en unik och bred kompetens som kan involveras i, och stötta varje uppdrag. Som ett första steg i denna process har vi nyligen anställt två danska arkitekter på Malmökontoret som ska främja integrationen över sundet. Men det behövs fler. Vi är redan i gång med flera gemensamma projekt. Allt som allt arbetar vi med projektering av 200 bostäder och med utveckling av ytterligare 150, säger Marius Lorentzen.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande LINK arkitektur

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.