Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

Skånskt coworking-bolag växer mot Västkusten

Publicerad: 24 maj 2021, 13:07

Mindpark etablerar sig i Mimo, Mölndal.

Foto: Tomorrow, Mindpark

När Mindpark för första gången etablerar sig utanför Skåne så tecknar bolaget ett hyreskontrakt med NCC i Mölndal, Göteborg.


Ämnen i artikeln:

CoworkingMölndalNCC

Coworking-bolaget Mindpark startades 2008 i Helsingborg och har expanderat kraftigt de senaste åren. I dag finns bolaget i Helsingborg, Malmö och Lund. Nästa steg blir Mimo, Mitt i Mölndal, där bolaget från 2024 hyr två våningsplan av NCC. 

– Mölndal växer fram som en strategisk knutpunkt och vi vill vara en del av den utvecklingen genom att erbjuda flexibla kontor precis intill Mölndal station, säger bolagets medgrundare Sanna Ekström till Fastighetsnytt.

Läs även: Nästa steg för coworking – reserverade platser på caféer och hotell 

Området består av en befintlig byggnad, samt ett nybyggt 17-våningshus med kontor och service. 

– Att hitta rätt coworkingoperatör har varit centralt för oss i utvecklingen av projektet. Mindpark kommer att spela en nyckelroll i vårt första Må bra-kontor, säger Johanna Hult-Rentsch, regionchef på NCC Property Development, i en kommentar. 

Läs även: Stayaround öppnar nytt på Södermalm – ”Ikea för kontoret” 

Mindpark blev utnämnda till ”Best Coworking Space in the Nordics” 2019 och erbjuder förutom coworking även konferens- och möteslokaler, restaurang, reception och eventytor. 

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

CoworkingMölndalNCC

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.