Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

Regus växer - öppnar coworking i Barkarbystaden

Publicerad: 7 oktober 2021, 14:02

Åke Sundvall och Regus i samarbete om ny coworking-yta i Barkarbystaden

Foto: Åke Sundvall

Coworking-aktören Regus har inlett ett samarbete med Åke Sundvall om en ny coworking-lokal i kvarteret Atlas, i Barkarbystaden.


Ämnen i artikeln:

Åke Sundvall ByggRegus

Den nya coworking-ytan omfattar 1200 kvadratmeter och kommer rymma cirka 160 arbetsplatser. Fokus kommer liggar på sociala miljöer och modern inredning. 

– Jag är själv född och uppvuxen i Järfälla och har haft förmånen att få se denna nya stadsdel växa fram från det att Ikea tog första spadtaget. Med suveräna kommunikationsmöjligheter kommer Barkarbystaden locka många som söker arbetsplats men inte vill lägga två timmar om dagen på att pendla. Barkarbystaden blir en viktig kugge i IWGs nätverk i Sverige, säger Patrik Olveback, vd på Regus, i ett pressmeddelande. 

Läs även: Optimism trots dystert år för coworking

Utöver co-working kommer kvarteret Atlas även inhysa en matbutik, affärer, restauranger och drygt 300 bostäder av olika karaktär. Byggstart av kvarteret planeras till slutet av 2021 med färdigställande som sker etappvis under 2023 och 2024. 

– Kvarter Atlas kommer bli en del av Barkarbystadens hjärta och vara navet för allt som händer i området. Etableringen av co-working bidrar tillsammans med övriga verksamheter i kvarteret till den myllrande mötesplats vi vill skapa, säger Sarah Segerman, projektchef för kvarter Atlas på Åke Sundvall, i bolagets pressmeddelande.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Åke Sundvall ByggRegus

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.