Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

Peab bygger kontorscenter i Malmö

Publicerad: 1 februari 2018, 09:29

Bild: Peab

Peab bygger nytt kontor i södra Hyllie i Malmö. I samband med detta samlar företaget samtliga kontor i Öresundsregionen till den nya, gemensamma Peab Center.


Ämnen i artikeln:

Annehem kontorFastighetsmarknaden i SydsverigePeab

Peab bygger nytt kontor i södra Hyllie i Malmö. I samband med detta samlar företaget samtliga kontor i Öresundsregionen till den nya, gemensamma Peab Center. Planen är att även öppna upp för fler intressenter.

Planen är att uppföra totalt fem byggnader, där den första fastigheten innehar kontorslokaler på runt 6600 kvadratmeter. Peab Center kommer då endast omfatta runt 3800 kvadratmeter av den byggnaden. Projektet utvecklas via dotterbolaget Annehem.

– Det är en efterlängtad entreprenad där Peab tillsammans med Annehem får möjligheten att tillgodose verksamhetens behov av mer ändamålsenliga lokaler, vilket i sin tur möjliggör ett modernare arbetssätt. Behovet av effektivare samlokalisering mellan Peabs olika verksamheter kommer att tillgodoses, säger Bratislav Marjanovic, regionchef på Peab.

Byggstart sker under första kvartalet 2018 med en planerad inflyttning i början av 2020.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.