Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

Online-apotek hyr in sig hos Catena i Västberga

Publicerad: 26 oktober 2020, 14:35

”Meds mål är att så snabbt, hållbart och smidigt som möjligt leverera direkt hem till våra kunder. Med vårt nya huvudkontor och logistikcenter i Västberga får vi de bästa förutsättningarna att expandera”, säger Björn Thorngren, vd på Meds, i ett pressmeddelande.

Foto: Catena

Online-apoteket Meds har vuxit ur sina nuvarande lokaler och öppnar vid årsskiftet på större ytor i Västberga.


Ämnen i artikeln:

JLLVästbergaCatena Fastigheter

Det är Catena som tecknat ett sjuårigt hyresavtal med Meds om cirka 5 600 kvadratmeter i fastigheten Nattskiftet 11 i Västberga i södra Stockholm.

Läs även: JLL nyanställer till sitt uthyrningsteam

Fastigheten, en logistikfastighet med flera hyresgäster, har genomgått stora förändringar under de senaste åren för att anpassas till nya affärsmodeller och köpmönster.

– Vi ser fram emot ett långsiktigt partnerskap där vi kan bidra med funktionella lokaler till en spännande och växande e-handelsaktör på ett utmärkt citylogistikläge. MEDS ställer höga krav på lager- och logistiklösningar och det gillar vi, säger Tobias Karlsson som är Catenas regionchef i Stockholm.

Läs även: Catena förvärvar logistik i Borås

Meds flyttar in i sina nya lokaler kring årsskiftet 2020/2021.

Rådgivare åt Meds i affären var JLL.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.