Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

Ny kontorschef på White

Publicerad: 23 maj 2018, 09:54

Gith Thellsén, Fotograf: Peter Brinch

Gith Thellsén tar över rollen som kontorschef för White arkitekter i Linköping. Hon har arbetat på företaget i drygt 20 år och kliver in i sin nya tjänst den 1 augusti 2018.


Ämnen i artikeln:

White arkitekter

Gith har sedan 2013 varit gruppchef och ställföreträdande kontorschef. Hon efterträder den nuvarande kontorschefen Barbara Vogt som går vidare till en ny roll i företaget. Gith har agerat tillförordnad kontorschef sedan december 2017 medan Barbara för tillfället är tjänstledig.

– Barbara har sedan tidigare tagit vår riktning mot hållbarhet och träbyggnad. Det känns väldigt spännande att nu få fortsatt förtroende att bibehålla och utveckla den inriktningen tillsammans med medarbetarna på Linköpingskontoret, säger Gith Thellsén.

– Gith Thellsén har stort förtroende hos både kunder och medarbetare, tillsammans med dem kommer hon att utveckla Linköpingskontoret vidare. Samtidigt får vi möjligheten att stärka upp vår satsning på den tyska marknaden med Barbara Vogt som är en mycket kompetent och erfaren partner, säger Alexandra Hagen, vd på White arkitekter

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

White arkitekter

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.