fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Kontor

Mindpark expanderar till Göteborg: ”Går in i nästa fas”

Publicerad: 21 december 2022, 10:45

Sofie Nilsson , ansvarig för Mindpark i Göteborg. Foto: Mindpark

Bolaget fortsätter sin tillväxtresa genom att för första gången öppna ett nytt workspace för coworking utanför Skåne – på Järntorget i Göteborg.

Ämnen i artikeln:

Svepet

Teresa Ahola

teresa.ahola@fastighetsnytt.se


Mindpark finns sedan tidigare i Lund, Malmö City, Malmö Hyllie och Helsingborg, och anställer Sofie Nilsson som manager för kontoret på Västkusten.

– Vi vill skapa en föränderlig arbetsplats där våra coworkers får energi och nätverkar via workshops, föreläsningar och gemensamma frukostar, kommenterar hon.

Foto:

Nytillskottet på Järntorget har ett café som är öppet för allmänheten, 42 kontor, ett tjugotal skrivbordsplatser, mötesrum och konferensrum för upp till 70 personer.

– Vår satsning på att etablera oss i sydvästra Sverige går nu in i nästa fas, då vi ska ta vårt koncept vidare till Göteborg. Redan i dag är en stor del av kontoren uthyrda och vi har hög efterfrågan på de som finns kvar, kommenterar bolagets COO Helene Tigerström.

Läs även: Beteendevetaren ger kontoret underkänt: “Utgå från hjärnan – allt annat är galet”

Sofie har en lång bakgrund inom service och besöksnäring. Senast som COO för Gastronome; med fastigheter och olika verksamheter inom besöksnäringen såsom exempelvis Dorsia Hotel & Restaurant.

– Vi är jätteglada att göra detta med Sofie som med sin starka drivkraft och härliga energi kommer att sätta Mindpark på kartan i Göteborg, säger Tigerström.

Bolaget slår upp portarna på Masthamnsgatan 3 den 13 februari. 2024 öppnas även en coworking-anläggning i Mölndal.

Mer om Mindpark

Coworking-bolaget startades 2008 i Helsingborg och har expanderat kraftigt de senaste åren. I dag finns bolaget i Helsingborg, Malmö och Lund, men expanderar nu till Göteborg.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev