Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Kontor

MG Real Estate tar hjälp av Croisette i Malmö

Publicerad: 24 februari 2020, 15:21

Croisette har fått i uppdrag att utveckla fastigheten i Norra hamnen som MG Real Estate förvärvade av Malmö kommun 2019, skriver Croisette i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Croisette

Det är en obebyggd fastighet på 66 500 kvadratmeter i Norra hamnen i Malmö som Croisette fått i uppdrag att utveckla åt fastighetsägaren, belgiska MG Real Estate. 

Bolaget planerar att uppföra en logistikanläggning om cirka 42 000 kvadratmeter stor och upp till 12 meter hög på marken.

- Med en iögonfallande och hållbar design kommer vår fastighet att öka betydelsen av Malmös hamn i hela Öresundsregionen. Vi är övertygade om att Croisette kommer att bidra till framgången ör detta projekt”, säger Christopher Wiingaard Thomsen, commercial manager Nordics på MG Real Estate i ett pressmeddelande.

Läs även: MG Real Estate utvecklar i Malmö 

Croisette kallar läget ett av Malmös mest intressanta för lager och logistik.

- Samarbetet med MG Real Estate är något som vi värdesätter extremt högt och tar vårt bolag i helt rätt riktning. Det ska bli mycket spännande att se vad vi tillsammans kan åstadkomma, säger Per Svensson, CEO på Croisette Real Estate Partner i en kommentar.

Andreas Jennische

Nyhetschef

andreas.jennische@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Croisette

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.